Dit is Jos

Vrijheid is het grootste goed. Ik geloof dat als je jezelf bent dan ben je vrij en in staat om anderen goed te helpen. Jezelf zijn in vrijheid is dus cruciaal voor de ontwikkeling van jezelf en je omgeving. Daar help ik graag bij. Alles wat ik doe richt zich daar op.

 

In algemene zin ben ik creatief, enthousiast en ondernemend. Ik hou van diversiteit. Vandaar dat ik een breed scala aan activiteiten aan kan bieden.

Ik hou ook van delen. Zowel kennis als ervaring. Didactisch gezien streef ik er naar om iemand zo snel mogelijk zelfredzaam te maken. Dat lukt alleen als ik maximaal aansluit bij de leerbehoefte en leerstijl van de mensen met wie ik werk.

 

Om het overzichtelijk te houden heb ik alles wat ik doe in drie ondernemingen gevat:

Alles met metaal heet Gobia,

Alles met theater heet Indigo,

Alles met klimmen heet Boombaard.

Iedere onderneming heeft een ‘technisch’ en een didactisch deel omdat ik graag alles goed en grondig doe en omdat ik graag mijn kennis en ervaring deel.

 

ervaringen:

15 jaar docent lassen VMBO (tweedegraads bevoegd)

10 jaar straattheater, zeker 200 optredens

15 jaar drum en percussie in diverse bands

Vele jaren alpine tochten en bergklimmen (ook jeugdkliminstructeur bij JKV Cocon)

3 jaar boomklimmen en boomverzorging (ook boomkliminstructeur bij TCC)

 

Alles wat ik doe moet voldoen aan mijn 3 pijlers: open, duurzaam en bruikbaar. Zowel materieel als sociaal.

 

Ik ben vrij, en jij?